Acreditari presa

Ro-IFF invită jurnaliştii precum şi criticii de film să participe la cea de-a şasea ediţie a festivalului (a doua sub acest nume), care se va desfăşura în perioada 1 oct – 10 oct 2010, la Bucureşti. Acreditarea de presă permite accesul jurnaliştilor la toate proiecţiile de film din cadrul Ro-IFF, la Conferinţele de presă organizate în timpul festivalului, la seminarii, workshop-uri şi alte evenimente organizate de-a lungul Ro-IFF 2010.

Numărul maxim de jurnalişti acreditaţi pentru o publicaţie / post TV / post radio / este de 2. Acreditările de presă vor fi acordate de Biroul de presă. Vă rugăm să contactaţi Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Acreditările de presă pentru concertele Abba Generation şi Nicola Piovani vor putea fi obţinute numai în avans. Vor fi luate în considerare exclusiv solicitările trimise pana la data de 1 octombrie şi respectiv 6 octombrie. Veţi primi validarea cererii de acreditare telefonic/pe mail în preziua concertului. Alături de cererea de acreditare conţinând toate datele Dvs. de contact, vă rugăm sa trimiteţi, de asemenea, 3 exemple de materiale publicate despre fiecare din cele 2 concerte (în cazul ziarelor sau publicaţiilor online). Cererea de acreditare care nu va fi însoţită de aceste materiale nu va fi considerată valabilă. Dispunem de un numar limitat de acreditări, astfel încat vom prioritiza cererile de acreditare însoţite de dosare care conţin materiale ample dedicate concertelor. Imediat după concert, vă putem furniza, la cerere, imagini la rezoluţie de tipar pentru ilustrarea materialelor.