Comunicate

11 octombrie 2010

„Silent Voices”, regizat de Lea Fehner, a câştigat marele trofeu al Ro-IFF 2010

Bucureşti, 11 octombrie 2010 – „Silent Voices”, „One War”, „My Letter to Pippa” şi „The Way Up” sunt marile câştigătoare ale celei de-a şasea ediţii a Romania International Film Festival (Ro-IFF), filmele fiind premiate în cadrul galei ce a avut loc, sâmbătă, 9 octombrie.

 

Citeşte mai mult: 11 octombrie 2010

   

28 septembrie 2010

Preşedintele Eurimages prezintă finanţările europene în cadrul Ro-IFF 2010

Preşedintele Comitetului Director Eurimages, Jobst Plog, va susţine, pe 9 octombrie, un seminar, pe tema finanţării coproducţiilor cinematografice, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Romania International Film Festival (Ro-IFF). Pe lângă reprezentanţi ai altor ţări membre Eurimages, sunt aşteptaţi să participe şi specialişti în domeniu din România, interesaţi de finanţări europene, accesul fiind gratuit. Evenimentul este organizat de Centrul Naţional al Cinematografiei şi Fundaţia Artis

 

Citeşte mai mult: 28 septembrie 2010

   

24 septembrie 2010

Voulez-vous Abba Generation? Povestea grupului-tribut care a revolutionat industria

Mai mult de un milion de spectatori din intreaga lume au aplaudat pana acum spectacolul Abba Generation, cel mai fidel si mai emotionat tribut inchinat fenomenului suedez. In turneu mondial in acest moment, Abba Generation se opreste la Sala Palatului pe 3 octombrie, pentru a incalzi cea de a VI-a editie a Festivalului International de Film Ro-IFF (1-10 octombrie, Cinema Scala, Corso si Eforie). Un spectacol vibrant organizat de Fundatia Artis in colaborare cu PROM’ART CREATIVE.

Citeşte mai mult: 24 septembrie 2010

   

22 septembrie 2010

A şasea ediţie Ro–IFF îşi deschide porţile cu zeci de proiecţii fără cenzură

Bucuresti, 22 septembrie – Peste 80 de filme independente, documentare şi pelicule alternative, produse în bazinul Mării Negre vor fi prezentate publicului, fără limite sau cenzură, în perioada 1-10 octombrie, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Romania International Film Festival (Ro-IFF), eveniment organizat de Fundaţia Artis. Proiecţiile filmelor vor avea loc la cinematografele Scala, Eforie, Corso şi Clubul Țăranului, din Capitală, iar accesul spectatorilor în săli va fi gratuit. Evenimentul este organizat cu sprijinul Ministerului Culturii şi al Patrimoniului Naţional, Centrului Naţional al Cinematografiei, Arhivei Naţionale de Filme si România Film.

Citeşte mai mult: 22 septembrie 2010

   

9 septembrie 2010

Nicola Piovani aduce muzica de Oscar la Bucuresti!

Detinatorul unui Oscar pentru muzica filmului „La Vita e Bella”, dar si a multor alte premii rasunatoare, Nicola Piovani concerteaza pe 9 octombrie in Capitala, intr-un spectacol-eveniment la Sala Radio, in cadrul galei de inchidere a celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Ro-IFF (1-10 octombrie, Cinema Scala si Eforie). Concertul este organizat de Fundatia Artis in parteneriat cu PROM’ART CREATIVE. Incasarile din biletele la acest spectacol vor fi donate Fundatiei Coltea, pentru sprijinirea Sectiilor de Oncologie si Chirurgie.

Citeşte mai mult: 9 septembrie 2010

   

7 septembrie 2010

Febra Abba invadeaza Capitala!

ABBA GENERATION sustine in premiera un mega-show pe 3 octombrie, la Sala Palatului. Concertul este precedat de proiectia speciala a block-busterului "Mamma Mia!", un film care a facut istorie, una dintre cele mai profitabile productii cinematografice britanice. Spectacolul ABBA GENERATION are loc in cadrul celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Ro-IFF (1-10 octombrie, Cinema Scala si Eforie) si este organizat de Fundatia Artis in parteneriat cu PROM’ART. Incasarile din biletele la acest spectacol vor fi donate Fundatiei Coltea, pentru sprijinirea Sectiilor de Oncologie si Chirurgie.

Citeşte mai mult: 7 septembrie 2010