Comunicate

9 octombrie 2011

RO-IFF la final:
Premiile Festivalului au fost acordate aseară: “Attenberg”, cel mai bun film!


Bucureşti, 9 octombrie 2011 – Romania International Film Festival (RO-IFF) a ajuns la finalul celei de a şaptea ediţii. Peste 40 de filme au fost prezentate în acest an iubitorilor de filme şi invitaţi de marcă din lumea cinematografiei mondiale au venit la Bucureşti cu această ocazie. Aseară, în cadru festiv, au fost anunţaţi câştigătorii premiilor din cele două secţiuni în competiţie ale Festivalului: CineBlackSea şi Woman in cinema, premii în valoare totală de 4000 de dolari. Juriul a fost format din personalităţi importante în lumea filmului, atât din România cât şi din străinătate: Alex Levy Heller (director executiv al Festivalului International de Film de la Rio de Janeiro), Melissa Silverstein (blogger, autoarea Women and Hollywood, unul dintre cele mai influente din Hollywood), Antoaneta Banu (critic de film), Claudiu Bleonţ (actor) şi Doru Mitran (director de imagine).

Citeşte mai mult: 9 octombrie 2011

   

3 octombrie 2011

Romania International Film Festival: doar 1 leu biletul de acces la filme de milioane!
Recomandări din program azi şi mâine


Bucureşti, 3 octombrie 2011 – Început bun pentru cea de a şaptea ediţia a Romania International Film Festival (RO-IFF) ce se desfăşoară la Bucureşti, sălile Eforie şi Corso, până pe 9 octombrie. Sâmbătă, Henry 4 a încântat iubitorii filmelor istorice, iar duminică după amiaza Nae Caranfil a povestit noilor fani Dolce Far Niente câteva lucruri despre filmul său, imediat după vizionare.

Citeşte mai mult: 3 octombrie 2011

   

2 octombrie 2011

Azi, la RO-IFF:
Dolce far niente cu Nae Caranfil, şi Dzi Croquettes, un documentar premiat!


Bucureşti, 2 octombrie 2011 – Romania International Film Festival (RO-IFF), ediţia a şaptea, a debutat ieri în Capitală la cinematografele Corso şi Eforie. Filmul zilei a fost Henri 4, regia Jo Baier, o ecranizare a romanului scris de Thomas Mann realizată excepţional, până la cele mai mici detalii.

Citeşte mai mult: 2 octombrie 2011

   

1 octombrie 2011

De azi, RO-IFF la Corso şi Eforie!
Cinci juraţi decid care sunt cele mai bune filme ale ediţiei 2011!


Bucureşti, 1 octombrie 2011 – De astăzi, Romania International Film Festival (RO-IFF) începe la Bucureşti şi are în program peste 40 de filme ce vor rula în sălile Corso şi Eforie, până pe 9 octombrie. Ataşat găsiţi programul festivalului.

Citeşte mai mult: 1 octombrie 2011

   

28 septembrie 2011

RO-IFF: Invitaţi şi poveste de Oscar, atât pe marele ecran, cât şi în viaţă

Bucureşti, 28 septembrie 2011 – Peste doar câteva zile, între 1 şi 9 octombrie, Romania International Film Festival (RO-IFF) deschide porţile cinematografelor Eforie şi Corso pentru iubitorii filmului. Peste 40 de pelicule, reunite în şase secţiuni, aşteaptă întâlnirea cu publicul românesc şi mulţi invitaţi de marcă au confirmat prezenţa în cadrul Festivalului.

Citeşte mai mult: 28 septembrie 2011

   

27 septembrie 2011

Începe RO-IFF! Şapte ani de filme fără clişee!

Bucureşti, 27 septembrie - În perioada 1-9 octombrie, iubitorii de film au ocazia de a participa la Romanian International Film Festival (RO-IFF), singurul festival care promovează cineaşti est-europeni din zona Mării Negre dar, mai ales, singurul care include o secţiune competitivă adresată exclusiv femeilor-regizor. Biletele de acces la proiecţiile din cadrul RO-IFF costă doar un leu, organizatorul, Fundaţia Artis, dorindu-şi astfel să promoveze cea de a şaptea artă într-un mod cât mai accesibil tuturor. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor Corso şi Eforie.

Citeşte mai mult: 27 septembrie 2011